BRUSTOR OUTDOOR LIVING ACTIE! Ontvang nu 10% korting op de modellen B200, B200XL en B300! De actie geldt voor de module, inbouw screens en ledverlichting. Daarnaast krijgt u tijdens deze actieperiode bij alle knikarmschermen een GRATIS MOTOR CADEAU!

Bekijk hier alle informatie over de actie en neem bij vragen contact met ons op!

Home ›› Zonwering ›› Knikarmscherm Op Maat

KNIKARMSCHERM op maat

Met een knikarmscherm op maat creëert u veel schaduw op uw terras. Bovendien heeft u door de horizontale
afstelling een vrije doorloop.

Snel naar:  installatie | afspraak maken | offerte aanvragen

Knikarmscherm op maat Tilburg

Functioneel en stijlvol

Zonwering moet in de eerste plaats functioneel zijn, maar aan de andere kant ook passen bij de uitstraling van uw huis. Voor buitenzonwering heeft IN- ’N OUTDOOR Bestosol veel mogelijkheden. Met een knikarmscherm op maat creëert u veel schaduw op uw terras. Bovendien heeft u door de horizontale afstelling een vrije doorloop.

Het knikarmscherm biedt meer voordelen dan alleen zonwering. U heeft een vrije doorloop met veel ruimte, omdat het scherm bijna volledig horizontaal wordt afgesteld. Hierdoor wordt er ook veel schaduw gecreëerd. Doordat het knikarmscherm de zon van het terras weert, komt er minder warmte uw woning binnen. De breedte van een knikarmscherm is niet beperkt tot de breedte van één raam. Voor de schaduwvoorziening op uw terras is een knikarmscherm op maat ideaal.

meer informatie? neem contact op ▸

Knikarmscherm op maat Tilburg

Knikarmscherm op maat

Een knikarmscherm staat ook wel als zonnescherm bekend. Het scherm creëert schaduw op het balkon, terras of in de tuin. De ideale zonwering om met mooi weer buiten in de schaduw te zitten.

Met de schaduwwerking van het knikarmscherm komt er ook weinig warmte uw woning binnen.

Rolluiken en screens zorgen alleen voor zonwering binnenshuis, maar met de schaduwwerking van het knikarmscherm komt er ook weinig warmte uw woning binnen. In tegenstelling tot een parasol of terrasoverkapping neemt het knikarmscherm geen ruimte in. De afmeting van het scherm kunt u zelf bepalen, want we leveren een knikarmscherm op maat. Onze installateurs monteren het scherm ruim boven het deur- of raamkozijn. Met de bijna horizontale afstelling kan iedereen er vrij onderdoor lopen.

Standaard of maatwerk?

IN- ’N OUTDOOR Bestosol levert ook knikarmschermen in standaardmaten. Voor meerdere ramen of de hele gevel komt u toch uit bij een knikarmscherm op maat. Als het zonnescherm niet in gebruik is, valt de installatie door de gesloten cassette nauwelijks op.

offerte aanvragen ▸
Knikarm-zonnescherm-voorbeeld-2.png

Installatie knikarmscherm op maat

We monteren het knikarmscherm op maat bij u thuis. U krijgt uitleg hoe de bediening werkt. U kunt kiezen uit handmatige of automatische bediening. Onze installateurs kunnen de handmatige bediening zowel binnens- als buitenshuis monteren.

Voor automatische bediening zijn er verschillende mogelijkheden.

Het knikarmscherm kunt u via een schakelaar, afstandsbediening of zelfs met een app op uw telefoon bedienen. IN- ’N OUTDOOR Bestosol is aangesloten bij Romazo, de branchevereniging voor specialisten in zonwering.

Jaloezieen voor buiten advies

Rondleiding showroom

Bekijk de verschillende soorten knikarmschermen in onze showroom in Tilburg. Ook kunt u de bediening en werking van een knikarmscherm op maat testen. De experts van IN- ’N OUTDOOR Bestosol geven u passend advies op het gebied van zonwering.

De showroom is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. U kunt via deze site een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs.

afspraak maken ▸


Contact-Bestosol.png


Waar kunnen wij u mee helpen?

Neem contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer
of vul het formulier in. Wij helpen u graag!

Bel (013) - 543 44 23

OFFERTE AANVRAGEN

Scroll naar boven