Service

2-buitenleven-in-n-outdoor (1).jpg

Kwaliteit en service staan bij IN- 'N OUTDOOR Bestosol Tilburg altijd centraal. De combinatie van vakmensen - verkoper tot monteur -, ruime aanbod zonweringsproducten, persoonlijke benadering en maximale garantie zorgen ervoor dat de betrouwbaarheid, productkennis en nazorg gewaarborgd zijn.

Elke aanvraag wordt met zorg en aandacht opgepakt en vakkundig en snel beantwoord. De showroom in Tilburg is zes dagen per week open en bij ontvangst wordt er graag een kopje koffie of thee uitgeschonken. De verschillende merken worden zorgvuldig geselecteerd en regelmatig opnieuw bekeken. Het totaalaanbod is altijd actueel en toepasbaar op tijdloze en trendgevoelige interieurs.

3-buitenleven-in-n-outdoor.jpg

Kwaliteit geldt als de rode draad in het gehele proces. Vanaf het moment van intake tot de daadwerkelijke plaatsing en zorgvuldige nazorg. Er zijn vele vormen van zonregulering en zonwering. Voor elke situatie, binnen en buiten, hebben wij een passende en blijvende oplossing.

Geheel op maat en volgens onze kwaliteitsstandaard.

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

vraag hier uw offerte aan ▸
Scroll naar boven