BRUSTOR OUTDOOR LIVING ACTIE! Ontvang nu 10% korting op de modellen B200, B200XL en B300! De actie geldt voor de module, inbouw screens en ledverlichting. Daarnaast krijgt u tijdens deze actieperiode bij alle knikarmschermen een GRATIS MOTOR CADEAU!

Bekijk hier alle informatie over de actie en neem bij vragen contact met ons op!

  • Deskundig advies
  • Persoonlijke benadering
  • Betrouwbaarheid
  • Jarenlange ervaring

Service

Kwaliteit en service staan bij IN- 'N OUTDOOR Bestosol Tilburg altijd centraal. De combinatie van vakmensen - verkoper tot monteur -, ruime aanbod zonweringsproducten, persoonlijke benadering en maximale garantie zorgen ervoor dat de betrouwbaarheid, productkennis en nazorg gewaarborgd zijn.

Elke aanvraag wordt met zorg en aandacht opgepakt en vakkundig en snel beantwoord. De showroom in Tilburg is zes dagen per week open en bij ontvangst wordt er graag een kopje koffie of thee uitgeschonken. De verschillende merken worden zorgvuldig geselecteerd en regelmatig opnieuw bekeken. Het totaalaanbod is altijd actueel en toepasbaar op tijdloze en trendgevoelige interieurs.

Kwaliteit geldt als de rode draad in het gehele proces. Vanaf het moment van intake tot de daadwerkelijke plaatsing en zorgvuldige nazorg. Er zijn vele vormen van zonregulering en zonwering. Voor elke situatie, binnen en buiten, hebben wij een passende en blijvende oplossing. Geheel op maat en volgens onze kwaliteitsstandaard.

Meer informatie

Heb je een vraag, of wil je meer informatie dan wij op onze website kunnen vertellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

neem contact op ▸

Scroll naar boven