• Bekendste van Tilburg
  • Degelijke vakkennis
  • Hecht team
  • Ongeëvenaarde service

Over ons

IN- 'N OUTDOOR Bestosol Tilburg is uitgegroeid tot het bekendste zonweringsbedrijf in de regio. Een plek waar kwaliteit en service door de aderen stroomt en een persoonlijke benadering en vakkennis hoog in het vaandel staan. Het is ook een plek waar elke dag hard gewerkt wordt door een hecht team van verkopers en monteurs. Alles om ervoor te zorgen dat bewoners en medewerkers kunnen genieten van een optimale leef- en werkomgeving.

De service is ongeëvenaard en is gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring, kwaliteitsproducten en persoonlijke aanpak. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en samengesteld met alleen de beste merken op het gebied van raamdecoratie en zonwering, voor binnen en buitenshuis. Denken is oplossingen staat centraal. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos, waarin advies en begeleiding vanuit het vakkundige team sturing kan geven in het maken van de juiste keuze.

Nergens anders is de service zo uitgebreid en volledig. Van advies tot aankoop en van nazorg tot reparaties, alle facetten van het proces zijn gewaarborgd. De jarenlange garantie op de producten is een logische aanvulling op deze manier van serviceverlening. Kom vrijblijvend kennismaken met het team en de zonweringproducten in de showroom in Tilburg, de koffie en thee staat klaar.

Meer informatie

Heb je een vraag, of wil je meer informatie dan wij op onze website kunnen vertellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

neem contact op ▸

Scroll naar boven