« Terug

3x inspiratie voor buitenleven

Erhardt T-Dach 18 Buitenleven IN N OUTDOOR BESTOSOL.jpg27 apr

Houdt u ervan om in de tuin te zitten? Bent u een zonaanbidder of zit u juist graag in de schaduw? Wij, van IN- ‘N OUTDOOR Bestosol, laten graag een aantal van onze favoriete ideeën zien voor het buitenleven.

Buiten loungen met een terrasoverkapping of pergola 

Met een terrasoverkapping verbindt u de tuin met uw woning. Bij mooie dagen kunt u in de schaduw zitten en met minder mooie dagen wordt u door de overkapping beschermd tegen wind en regen. Maak de sfeer onder de pergola precies zoals u wilt door middel van schuifbare wanden, licht en heaters. Hier zien we hoe iemand een prachtige lounge heeft gemaakt onder een terrasoverkapping van Brustor. Maak het gezellig met een bank, kussens, plaids, een heater en kaarsjes. 

Brustor-pergola-Sandefjord-2.jpg

Een extra eetkamer 

Mooi weer en geen zin om binnen aan de eettafel te zitten? Maak een extra eetgedeelte buiten! Onder bijvoorbeeld een terrasoverkapping van Weinor is het prima toeven in de tuin. Wanneer het een dag is met wind kunt u de zijkant sluiten, zodat u helemaal uit de wind zit. En of het eigenlijk te warm in de volle zon? Laat de zonwering zakken en dineer in alle rust en koelte. 

Weinor terrazza buitenleven IN N OUTDOOR.jpg

Langer van de zon genieten op uw dakterras

Op het dak heeft u de meeste uren zon garantie. Heeft u een dakterras, maar is het niet altijd even prettig om er te zitten, door bijvoorbeeld harde wind? Met een terrasoverkapping van bijvoorbeeld Itallum maakt u een dakterras dat geschikt is voor alle seizoenen. In de zomer zet u lekker alles open en kunt u de zonwering naar beneden doen, en in de winter sluit u de zijkanten gemakkelijk.

tuinkamer - ittalum buitenleven IN N OUTDOOR.JPG

Bent u geïnteresseerd in al onze opties voor buitenleven? Maak een afspraak en kom alle opties bekijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Afspraak maken ▸

« Terug

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

vraag hier uw offerte aan ▸
Scroll naar boven