• Altijd de laatste trends
  • De leukste weetjes
  • Altijd up-to-date
  • Interessante artikelen

« Terug

25% korting op Luxaflex bij IN- ‘N OUTDOOR Bestosol

duette-shades-1-luxaflex-inspiratie-in-n-outdoor.jpg05 feb

Wij vinden het belangrijk dat u van uw woning en uw buitenruimte kunt genieten. Daarom hanteren wij in al onze IN- ‘N OUTDOOR vestigingen een korting van 25% op Luxaflex* binnenzonwering producten. Deze tijdelijke actie loopt tot en met voorjaar/zomer 2020. 

“Hoe maakt u uw woonruimte nog mooier?” 

Met een of meerdere Luxaflex producten maakt u uw woonruimte nog aangenamer. Bepaal zelf de sfeer en de uitstraling van uw woonruimte. De tijdelijke korting van 25% op Luxaflex binnenzonwering maakt het een mooi moment om eens bij ons langs te komen in de showroom. 

25% korting op Luxaflex shades

Kleed uw huis stijlvol aan met raamdecoratie, zoals shades. Door de shades kunt u licht en warmte reguleren en spelen met de indeling van uw woning. Doe de shades half open, zodat u een beetje privacy heeft maar ook genoeg licht van buiten binnenkrijgt. Onze specialisten helpen u graag met het kiezen van de mooiste shades voor uw woning. Kom naar onze showroom en we vertellen u graag meer over de korting en de voorwaarden. 

silhouette-shades-1-luxaflex-inspiratie-in-n-outdoor.jpg

25% korting op alle Luxaflex producten

Welk Luxaflex product heeft uw voorkeur? Indien u al een idee heeft helpen we u graag verder in de showroom. Wilt u nog een aantal kleuren en materialen vergelijken? Maak hieronder direct een afspraak. Indien u nog geen vast plan heeft nodigen we u ook uit om langs te komen in de showroom! We kunnen u helpen met Luxaflex producten voor binnen- en buitenzonwering. Bekijk anders ook de inspiratiepagina op onze website. 

Afspraak maken

* De korting geldt bij het zelf opmeten en monteren van de Luxaflex producten.

« Terug

Scroll naar boven