• Altijd op maat
  • Stijlvol
  • Reguleert het binnenklimaat
  • Verschillende materialen

Zonlicht en temperatuur reguleren met jaloezieën voor buiten

Zonwering bepaalt de lichtinval en warmte in het huis, maar ook de uitstraling van uw woning. Er zijn verschillende soorten en maten zonwering. Met jaloezieën voor buiten reguleert u zelf de lichtinval en de temperatuur in huis. IN- ’N OUTDOOR Bestosol biedt u diverse mogelijkheden buitenjaloezieën voor uw woning.

Jaloezieen voor buiten IN- ´N OUTDOOR Bestosol Tilburg

Met onze jaloezieën voor buiten creëert u een aangename sfeer in huis. Verder kunt u ook de hoeveelheid privacy zelf regelen.

Merken jaloezieën voor buiten

We werken met verschillende merken om u een zo goed mogelijk aanbod te kunnen verstrekken. Een greep uit deze merken is:

  • Ons huismerk van IN- 'N OUTDOOR, geproduceerd in onze eigen Nederlandse fabriek.
  • Luxaflex
  • Jasno

Wilt u weten wat goed bij uw woning past? Neem contact met ons op!

Voordelen van jaloezieën voor buiten

Om op elk moment van de dag het binnenklimaat naar uw wensen af te stemmen kunt u kiezen voor screens of jaloezieën voor buiten. Screens zijn een goede optie om de zon te weren en de warmte buiten te houden, maar houden het daglicht tegen. Bij jaloezieën kunt u de hoeveelheid lichtinval zelf bepalen door de lamellen te kantelen. De lamellen reflecteren de zonnestralen, terwijl er daglicht naar binnenvalt. Als de zon even achter de wolken verdwijnt, hoeft u de buitenjaloezieën niet helemaal omhoog te draaien; U zet de lamellen verder open, totdat de zon weer tevoorschijn komt.

Buitenjaloezieën bestaan uit horizontale of verticale lamellen en worden op maat gemaakt voor uw woning. We produceren jaloezieën van verschillende materialen, zoals hout, aluminium en kunststof. De kleur van de jaloezieën voor buiten stemt u bijvoorbeeld af op de kleur van de kozijnen of de rest van de gevel. Zo behoudt uw woning met zonwering een stijlvolle uitstraling.

Onze jaloezieën voor buiten zijn afgestemd op alle weersomstandigheden. Onze producten zijn bestendig tegen regen en wind. De weersomstandigheden, zoals felle zonnestralen en warmte, kunnen ook uw interieur over de jaren heen aantasten. Door de bescherming van buitenjaloezieën blijven uw meubels en ander interieur langer mooi. 

meer informatie? neem contact op ▸

Jaloezieen voor buiten raamdecoratie IN- ´N OUTDOOR Bestosol
Advies op maat

Onze ervaren installateurs monteren de buitenjaloezieën bij u thuis. Ze laten zien hoe de bediening werkt en beantwoorden uw vragen. U heeft de keuze uit handmatige of automatische bediening. De handmatige bediening kan zowel aan binnen als buiten worden gemonteerd. Voor automatische bediening zijn er verschillende mogelijkheden. De jaloezieën voor buiten kunt u via een schakelaar, afstandsbediening of zelfs met een app bedienen. IN- ’N OUTDOOR Bestosol is aangesloten bij Romazo, de branchevereniging voor specialisten in zonwering.

IN-´N OUTDOOR Bestosol jaloezieen voor buiten contact

Meer informatie

Bekijk de verschillende soorten buitenjaloezieën in de showroom van IN- ’N OUTDOOR Bestosol in Tilburg. Ook kunt u de bediening en werking van de jaloezieën voor buiten testen. Onze experts geven een passend advies op het gebied van zonwering.

De showroom is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. U kunt via deze site een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs.
neem contact op ▸

Scroll naar boven